Разгромът на българския национален отбор по футбол се оказа по-малкият проблем,

...
Разгромът на българския национален отбор по футбол се оказа по-малкият проблем,
Коментари Харесай

Как победихме расизма в масовите обществени мероприятия

Разгромът на българския народен тим по футбол се оказа по-малкият проблем, белият дерт, по този начин да се каже. По-тъмният дерт бяха расистките изцепки на част от агитката. Запалянковци юнаци имитираха " звука на маймуната ", подвиквайки на тъмнокожи играчи. Това е известен в страната ни израз на национално възприятие и расово предимство - като видиш тъмнокож, да издаваш звуци, за които у нас е признато, че са маймунски.

Естествено, това отключи ответна реакция и работата стана като с битката на Волен против хомосексуализма в политиката - дай да ти потвърдя какъв мъж съм, като ти направя сфинктрален разбор! В английски вестник излезе заглавие, че " лъвовете " били с 6 на 0 " животните ". " Лъвовете " съгласно английския печат очевидно не са българите юнаци, тъй като те паднаха с 6 гола, затова ни назовават " животни ", хайде да се обидим и да им речем, че имаме 1300 години история! То, действително видяно, и лъвовете са животни, но обидата си е засегнатост. 

Вие може и да си мълчите позорно пред надменността на тия колониалисти, поробители и агресори от английските острови - само че министър председателят не им замълча и си им сподели всичките работи, до момента в който обикаляше с джипката. Борисов им рекна, че българите не са расисти, не сме си разрешили да даваме оценка на английското пиянство-хулиганство, само че пък сме избавили евреите си. А тия британци с тяхното колониално минало - те ли ще ни приказват за расизъм, а! Междувременно Борисов напляска и шефа на БФС, демонстрираха и го по CNN какъв брой е непоколебим, само че обективен с Боби Михайлов и с английската преса. " Ще ни викат те животни! " - омерзи се министър председателят и реши проблема. 

Тъй че в рамките на вчерашния ден казусът с расизма в българския футбол бе решен. С ксенофобията на коалиционерите патриотиквеници ще се разправяме различен път, че в този момент е малко неловко. (А прочее агитките не падат от небето, тия хора си правят идеална работа на политическата класа. Освен с расистки изцепки тези момчета и сходни на тях се занимават и с участия в митинги и контрапротести - водят ги и на митингите за Гешев, с цел да изобразят " заплатен протестиращ " ; водят ги и на контрапротестите, с цел да изобразят " всеобща поддръжка за Гешев ". Това е много автентично и хората, които се употребяват от подобен вид услуги в живо тегло, надали ще се откажат от този човешки запас.

В настоящия анализ обаче би трябвало да изтъкнем нещо доста значимо. 

В тези митинги и контрапротести, където вземат участие момчета с сходен профил - гола глава, татуировки, несложна мисъл, - расизмът е надвит изцяло или съвсем дефинитивно. 

Защото към идеята на платените митинги притеглят и наши тъмнокожи сънародници - роми. На един подобен му бяха объркали плаката за кой тъкмо митинг е и той беше вдигнал над главата си лозунга: ГЕШЕВ Е РАСИСТ. Това - на митинг в поддръжка на единствената кандидатура за Главен прокурор. Като питаха контрагражданина знае ли какво написа на плаката, той го прочете с приблизителна акуратност: ГЕШЕВ Е РАДОСТ. 

Който ги събира от махалите и каналите тия жители, е доста прогресивна персона - той победи расизма в контрапротестьорството! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР